Navigatie

* Reddish Design Paperwork

Reddish Design heeft een collectie van 18 postkaarten Creepy creatures & Lovely Graphics +envelop,  4 x A4 posters (21x29.7cm) 

4x poster 30x42 cm.

In hun kenmerkende stijl, die fris, illustratief, verhalend en verfijnd van kleur is, brengen zij nu acht notitieboekjes met hun favoriete illustraties uit.

De serie bevat acht A5 en A6 blanco notitieboekjes, die voortkomen uit de twee series ‘Lovely things to say’ en ‘Greeting Creatures’! Waarin fijne pentekeningen van dieren, planten en Franse meisjes worden gecombineerd met grafische printjes en fijne kleuren.

De notitieboekjes met geprinte kaft en verrassende binnenkant zijn ideaal voor het maken van notities, to do lijstjes of tekeningen. Het A6 pocket formaat is perfect voor in je tas en het A5 formaat staat mooi op je bureau of koffietafel.

De blanco notitieboekjes zijn verkrijgbaar in twee formaten, A5 en A6. De bladzijdes hebben rond afgewerkte hoeken, waardoor er geen ezelsoren ontstaan. De omslag is geprint op prachtig 300 grams papier en de blanco binnenkant is van 90 grams papier van Arctic paper. Dit papier word ecologisch geproduceerd in de natuurgebieden van Zweden, waar zij met zorg voor water en milieu duurzame papiersoorten produceren. De notitieboekjes worden geleverd met banner en zijn verpakt in een cellofaan zakje.

NIEUW zijn de dubbele kaarten, er zijn 9 verschillende !

Prijzen;

kaarten €  2.-

kaarten dubbel € 3.50

poster A4  € 11.95

poster A3  € 14.95

Notitieboekje A5 € 5.95

Notitieboekje A6 € 4.95

© 2012 - 2017 Apart Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel